Nieuws

Verklein uw ecologische voetafdruk met EUROCLIM

2019/04/30
Bent ook u begaan met het milieu en de toekomst van de volgende generatie?
U bent niet de enige: onder consumenten is een groeiende vraag naar milieuvriendelijke voedingsproducten.
Hoe kunt u hieraan tegemoetkomen?
Klik hier voor meer informatie:

Nieuw berenvoer doorstaat vijf testen

2017/08/04
Het belgische voerbedrijf Dumoulin claimt dat stinkers zijn te voorkomen met hun berenvoer Taintstop. Het verlaagt de skatolwaarden antoonbaar.

Dumoulin timmert naarstig verder aan het voederspoor

2017/07/01
Op Agriflanders luidde het een 'wereldprimeur' te zijn. Een nieuw voedingsconcept van Dumoulin laat toe te vermijden dat biggen gecastreerd moeten worden. Het verstrekken van Taintstop aan vleesvarkens in de laatste fase van de afmest reduceert namelijk de berengeur. Hoe ver staat het intussen met deze ontwikkeling in de praktijk ?

Dumoulin heeft wereldprimeur in voeding tegen berengeur

2017/01/13
De Kortrijkse veevoederfabrikant Dumoulin ontwikkelde een voeder dat een alternatief biedt voor de castratie van biggen. Taintstop is een wereldprimeur.

Dumoulin heeft wereldprimeur in voeding tegen berengeur

2017/01/13
De Kortrijkse veevoederfabrikant Dumoulin ontwikkelde een voeder dat een alternatief biedt voor de castratie van biggen. Zonder castratie gaat het vlees van de beren stinken bij het bakken en daar bedacht Dumoulin iets op.

Capaciteit verdubbelen : De molenaar nr. 7 jaargang 2016

2016/05/16
Capaciteit verdubbelen : Reportage Jef Verhaeren
Vlokken vormen één van de specialiteiten van Dumoulin.  Het bedrijf opende in Kortrijk een nieuwe vlokkentoren met bijhorende bulkbelading en infrastructuur.  De nieuwbouw maakt deel uit van een reeks investeringen, die volgens gedelegeerd bestuurder Peter Lagae de capaciteit van de fabriek nagenoeg verdubbelen.

Overname Besterly paardenvoeders van De Heus Voeders B.V

2016/03/22
Om haar positie in de paardenvoedersector verder te versterken en haar marktgebied te verriumen naar andere landen, heeft Dumoulin NV een overeenkomst gesloten met De Heus Voeders B.V. om per 1 mei 2016 de activiteiten paardenvoeders onder het merk "Besterly" van De Heus Voeders B.V. over te nemen.

Marktprijzen

Varkens, graangewassen, pluimvee, melk, eieren, volg de noteringen

De noteringen bekijken

Een bestelling plaatsen?

Bestellen

Blijf op de hoogte!

Visual CAPTCHA